Ingrediente: 1|2 kg ficatei de pasare, 1|2 kg pipote de pasare, 1|2 kg inima de pasare, 1|2 kg piept de pasare, 6 oua, 2 leg ceapa, 3 leg marar, 3 leg patrunjel, piper, sare, cimbru, 4 leg de usturoi.
Mod de preparare: Se fierb pipotele, ficateii, inimile si carnea la un loc, se adauga in apa o lingurita de sare. Dupa fierbere se scot, se dau toate prin masina de tocat inclusiv ceapa, mararul, patrunjelul si usturoiul. Se adauga 4 oua impreuna cu sarea, piperul si cimbrul (dupa gust) in tot ce sa tocat dupa care se amesteca pana la omogenizare.
Se aseaza intr-o tava, iar deasupra se adauga cele 2 oua batute, se unge cu o pensula. Se introduce in cuptor si se lasa circa 45 minute.
Mod de servire: Se serveste rece. Pofta mare!
Drob romanesc
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu